В Австрия скиори блокираха спускането от пистата след купон.  Във видео се

...
В Австрия скиори блокираха спускането от пистата след купон.  Във видео се
Коментари Харесай

Тълпа пияни скиори блокира курорт ВИДЕО

В Австрия скиори блокираха спускането от пистата след ваучър.  

Във видео се вижда по какъв начин скиорите се пробват да се движат. Малцина съумяха да се спуснат по ската по нормалния метод. Десетки пияни купонджии в последна сметка блокираха спускането.

Както Bild заяви в Telegram, събитието се състоя в влиятелния ски курорт Ишгъл в Австрия. Партито беше проведено във формат Après-Ski („ След каране на ски ”). В края на спортния ден скиорите пиха алкохол по залез слънце. В резултат те останаха на ската.

Между тях едвам се минаваше. Някои скиори легнаха на снега, а други се обърнаха в снежните преспи. Имаше и такива, които не можеха да станат. В обществените мрежи видеата на пияни скиори в елитния курорт са гледани общо над 50 милиона.

Австрийският ски курорт Ишгъл се счита за един от най-хубавите, съобщи eXXpressTV. Мястото разполага с двеста километра първокласни пътеки за всяко равнище.

Туристите имат опция да стартират в Австрия и да завършат в Швейцария и по-късно назад. Първият ски въжен превоз е издигнат през 1952г.

Ischgl е същинска находка за феновете на карането по чист сняг и почитателите на фрирайда. На надморска височина над 2000 метра има ски зона. Дори дни след последния снеговалеж към момента има девствени скатове, до които можете да стигнете непосредствено от ски зоната.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР